Loading...
Events2018-07-23T08:29:40+00:00

Η GOsport προσφέρει την τεχνογνωσία της και την εμπειρία της στη διοργάνωση αθλητικών events και αγώνων μαζικής συμμετοχής. Την ομάδα μας συμπληρώνουν επαγγελματίες στο χώρο της Οργάνωσης και Διοίκησης Αθλητισμού, του Αθλητικού Marketing και του Αθλητικού Τουρισμού και οι οποίοι έχουν εμπλακεί ενεργά σε μεγάλα έργα, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

ΑΓΩΝΑΣ ULTRA TIHIORACE 115 km (+5800m)

Η Gosport, οργανώτρια εταιρία του Tihiorace, ανακοινώνει την διεξαγωγή του  αγώνα ορεινού τρεξίματος  ULTRA TIHIORACE 115km, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018, ο οποίος αποτελεί συνέχεια του περυσινού αγώνα Δελφοί-Τείχιο. Ο αγώνας ULTRA TIHIORACE 115km θα έχει ως αφετηρία το χωριό Πολύδροσο (με κατεύθυνση προς το Χ/Κ Παρνασσού) και περνώντας από τους Δελφούς θα καταλήγει στο Τείχιο Δωρίδας.  Ο αγώνας θα είναι απόστασης 115 km με θετική υψομετρική 5800m και θα κινείται σε μεγάλο ποσοστό πάνω στην γνωστή από το 2017 διαδρομή με την προσθήκη 40km μέσα σε ένα  πανέμορφο φυσικό περιβάλλον.

Περισσότερες πληροφορίες και άνοιγμα εγγραφών μέσα στις επόμενες ημέρες στο www.tihiorace.gr

τείχιο-δελφοί-2017Τείχιο – Δελφοί 75 km – 2017

Στις 23 Σεπτεμβρίου 2017 η Gosport ανέλαβε και πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία τον αγώνα Τείχιο – Δελφοί απόστασης 75 km. Οι δρομείς ξεκινώντας από το Τείχιο Δωρίδας και αφού διέσχισαν περιοχές μοναδικής ομορφιάς και ιστορικής σπουδαιότητας τερμάτισαν στους Δελφούς. Ο αγώνας έκλεισε την επόμενη μέρα με δωρεάν ξενάγηση των αθλητών στο Μουσείο των Δελφών και τον αρχαιολογικό χώρο κλείνοντας με αυτό τον τρόπο ένα διήμερο αθλητισμού και πολιτισμού.

Περισσότερα στο επίσημο site της διοργάνωσης www.tihiorace.gr

tihio-raceTIHIORACE 2014/2015/2016/2017/2018

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαΐου 2018 διοργανώσαμε με μεγάλη συμμετοχή , και στις 4 αγωνιστικές διαδρομές (10km, 20km, 30km και 50km) τον αγώνα Tihiorace. Περισσότεροι  απο 400 αθλητές συμμετείχαν στην διοργάνωση, στην οποία παράλληλα δόθηκε ιδιαίτερη σημάσια στα παιδιά μέσα από παράλληλες εκδηλώσεις και εκπαιδευτικά δρομικά event. Ένας νέος αγώνας, αυτός των 80km (double run) αποτέλεσε για τους έμπειρους δρομείς την απόλυτη πρόκληση.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τις 18-19 Μαΐου 2019.

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site της διοργάνωσης www.tihiorace.gr

skiadeia-2016ΣΚΙΑΔΕΙΑ 2016/ 2017/ 2018

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η Gosport διοργάνωσε με επιτυχία τον αγώνα ΣΚΙΑΔΕΙΑ 2018.

Η διαδρομή των 10km είναι νέα, ενώνει την Παιανία με τα Γλυκά Νερά, και ικανοποιεί την επιθυμία των δρομέων για μια διαδρομή πιο γρήγορη και ομαλή. Ταυτόχρονα αποκτάει χρονομετρημένο χαρακτήρα και ο νέος αγώνας των 5 km (Skiadia classic 5k) σε 3 στροφές των 1650m αποτελώντας τον συνεχιστή των κλασικών ΣΚΙΑΔΕΙΩΝ των δεκαετιών ’50 και ’60. Παράλληλα διατηρούνται οι παιδικοί αγώνες με τους μαθητές των Δημοτικών να απολαμβάνουν την χαρά της συμμετοχής, χωρίς την πίεση του ανταγωνισμού, τρέχοντας με κεντρικό σύνθημα ¨ όλοι είμαστε νικητές¨.

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site της διοργάνωσης www.skiadia.gr

garmin-ziriaGARMIN ZIRIA SKYRACE

Η Αγωνιστική Διάσχιση Ζήρειας διοργανώθηκε τις χρονιές 2013, 2014, και 2015 από την ομάδα της GOsport.

Ένας γνήσιος αγώνας βουνού με σημαντικές συμμετοχές που λαμβάνει χώρα σε μία τοποθεσία απαράμιλλης ομορφιάς και ιστορίας.

Στον αγώνα συμμετείχαν περισσότεροι από 400 αθλητές και γνώρισαν την ομορφιά του αγώνα μέσα στους ορεινούς όγκους της Ζήρειας και της κοιλάδας του Φενεού.

μονοπάτι-αρκάδων-ποιμένωνΜΟΝΟΠΑΤΙ ΑΡΚΑΔΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ

Στο πανέμορφο Βαλτεσινίκο δώθηκε για μια ακόμη χρονιά η εκκίνηση του αγώνα Μονοπάτι Αρκάδων Ποιμένων μέσα από μία διαδρομή που αγκαλιάζει το ανάγλυφο της περιοχής.

Εμπνευστής του αγώνα είναι ο Παύλος Διακουμάκος και η GOsport βρέθηκε εκεί ως τεχνικός σύμβουλος και χρονομέτρης του αγώνα.

lamia-night-runLAMIA NIGHT RUN 2013-2014

Lamia Night Run 2013
Η GOsport training services έκανε τη χρονομέτρηση στον πρώτο νυχτερινό αγώνα που έγινε στη Λαμία. Περισσότεροι από 700 αθλητές πήραν μέρος σε έναν πανέμορφο αγώνα που αγγάλιασε όλη η Λαμία.

Η GOsport ανέλαβε την οργάνωση των αποτελεσμάτων και τη χρονομέτρηση του αγώνα.

Lamia Night Run 2014
Για 2η χρονιά συνεργαστήκαμε με την οργανωτική ομάδα του Lamia Night Run σε μία υπέροχη διοργάνωση που ξεπέρασε τις 1800 συμμετοχές, σε εναν αγώνα που ικανοποίησε όλους τους συμμετέχοντες βάζοντας τον αγώνα στο δρομικό χάρτη ως ένα σπουδαίο δρομικό event για την ευρύτερη περιοχή.

αναβαση-πεντεληςΑΝΑΒΑΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 2013

Η ανάβαση Πεντέλης, άλλος ένας αγώνας που σχεδίασε η oργανωτική ομάδα της Gosport, έφερε περισσότερους από 350 δρομείς στην περιοχή της Πεντέλης. Η εκκίνηση δόθηκε από την πλατεία της Ν. Πεντέλης και, παρ’ όλες τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, οι συμμετέχοντες απόλαυσαν την όμορφη διαδρομή του αγώνα μέσα στον ορεινό όγκο της Πεντέλης.

Στο τέλος νικητές ήταν όλοι οι συμμετέχοντες που ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και χάρηκαν τον αγώνα.

Συμπαραστάτες στην προσπάθεια ο Δήμος Πεντέλης και η εταιρία GARMIN που βιντεοσκόπησε όλη τη διαδρομή με τη νέα action cam Garmin Virb.