Events2020-04-21T08:19:15+00:00

Η διοργάνωση ενός αθλητικού event αποτελεί πάντα μια πρόκληση γιατί οφείλει να συνδυάσει την αγωνιστική επιτυχία και την ικανοποίηση του αγωνιζόμενου μέσα σε ένα περιβάλλον ασφάλειας.

Η Gosport, λειτουργώντας ως event manager, προσφέρει την τεχνογνωσία  και την εμπειρία της στη διοργάνωση αθλητικών events που σχετίζονται με το τρέξιμο και την ποδηλασία.

H ομάδα μας συμπληρώνεται από  επαγγελματίες στο χώρο της Οργάνωσης και Διοίκησης του Αθλητισμού, του Αθλητικού Marketing και του Αθλητικού Τουρισμού, οι οποίοι έχουν εμπλακεί ενεργά σε μεγάλα έργα, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

TIHIO BREVET 206km (2019)

Η διοργάνωση ενός ποδηλατικού brevet στους δρόμους γύρω από το Τείχιο, απόστασης 206km, έφερε στην περιοχή ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα σε μια ποδηλατική βόλτα χωρίς συναγωνιστικό χαρακτήρα διασχίζοντας 9 μαρτυρικά χωριά και πανέμορφες διαδρομές..

ΣΕΙΡΑ ΑΓΩΝΩΝ ULTRA TIHIORACE ΚΑΙ XULTRA TIHIORACE

Η εταιρία μας, με αφετηρία το 2017 και τον αγώνα Δελφοί – Τείχιο 75km, ανέλαβε την διοργάνωση ενός από τα μεγαλύτερα δρομικά project στην Ελλάδα, με στόχο την ανάδειξη της περιοχής της Ορεινής Δωρίδας μέσα από έναν αγώνα trail running που θα διασχίζει όλους τους ορεινούς όγκους της περιοχής με συνολικό μήκος που θα προσεγγίζει τα 250km και θετική υψομετρική που θα ξεπερνάει τα +15.000m.

Μετά την πετυχημένη διοργάνωση του 2017 ακολούθησε το 2018 ο αγώνας Ultra Tihiorace 115km (+5800m) και το 2019 ο αγώνας X-Ultra 186km (+11.000m).

Όλοι οι αγώνες ήταν ενταγμένοι στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ορεινού τρεξίματος (ITRA) δίνοντας βαθμούς πρόκρισης στους τερματίσαντες για τους μεγάλους αγώνες του εξωτερικού.

 

MOUNTAIN BIKE TIHIORACE 2019

Η Gosport διοργάνωσε τον αγώνα ορεινής ποδηλασίας (Mountain Bike) με 2 διαδρομές 15 και 33km στο Τείχιο δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές του MTB να γνωρίσουν τους δασικούς δρόμους και τα μονοπάτια της περιοχής.

Ο αγώνας αυτός αγκαλιάστηκε από περισσότερους από 120 ποδηλάτες εντάσσοντας την περιοχή στον χάρτη της ορεινής ποδηλασίας.

Η διοργάνωση του 2020 θα διεξαχθεί στις 12 Απριλίου 2020 και θα  περιλαμβάνει τις 2 διαδρομές απόστασης 18 και 42km.

Περισσότερα στο επίσημο site της διοργάνωσης www.tihiorace.gr

TIHIORACE 2014 – 2019

Με αφετηρία το 2014 διοργανώνουμε τον αγώνα Tihiorace που περιλαμβάνει  4 αγωνιστικές διαδρομές (10km, 20km, 30km και 50km) και τον 3ημερο αγώνα Stage Race (100km) . Περισσότεροι από 500 αθλητές συμμετέχουν κάθε χρόνο στην διοργάνωση καθιστώντας τον αγώνα έναν από τους πιο επιτυχημένους στην Ελλάδα.

Παράλληλα οι διαδρομές του αγώνα διασχίζουν χωριά της περιοχής της Ορεινής Δωρίδας κινητοποιώντας περισσότερους  από 100 εθελοντές από την τοπική κοινωνία. Στους αγώνες αυτούς δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην συμμετοχή τω παιδιών μέσα από παράλληλες εκδηλώσεις και εκπαιδευτικά δρομικά event.

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site της διοργάνωσης www.tihiorace.gr

skiadeia-2016

ΣΚΙΑΔΕΙΑ 2016/ 2017/ 2018/2019

Για 4η συνεχόμενη χρονιά η Gosport διοργάνωσε με επιτυχία τον αγώνα ΣΚΙΑΔΕΙΑ 2019.

Με 2 διαδρομές 5 και 10km, ενώνει την Παιανία με τα Γλυκά Νερά, και ικανοποιεί την επιθυμία των δρομέων όλων των επιπέδων για έναν αγώνα γρήγορ σε επίπεδη και ασφαλή διαδρομή. Ο αγώνας των 5 km (Skiadia classic 5k) σε 3 στροφές των 1650m αποτελεί τον συνεχιστή των κλασικών ΣΚΙΑΔΕΙΩΝ των δεκαετιών ’50 και ’60.

Μεγάλη σημασία δίνεται στους παιδικούς αγώνες με τους μαθητές των Δημοτικών να απολαμβάνουν την χαρά της συμμετοχής, χωρίς την πίεση του ανταγωνισμού, τρέχοντας με κεντρικό σύνθημα ¨ όλοι είμαστε νικητές¨.

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site της διοργάνωσης www.skiadia.gr

garmin-ziriaGARMIN ZIRIA SKYRACE

Η Αγωνιστική Διάσχιση Ζήρειας διοργανώθηκε τις χρονιές 2013, 2014, και 2015 από την ομάδα της GOsport.

Ένας γνήσιος αγώνας βουνού με σημαντικές συμμετοχές που λαμβάνει χώρα σε μία τοποθεσία απαράμιλλης ομορφιάς και ιστορίας.

Στον αγώνα συμμετείχαν περισσότεροι από 400 αθλητές και γνώρισαν την ομορφιά του αγώνα μέσα στους ορεινούς όγκους της Ζήρειας και της κοιλάδας του Φενεού.

μονοπάτι-αρκάδων-ποιμένωνΜΟΝΟΠΑΤΙ ΑΡΚΑΔΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ

Στο πανέμορφο Βαλτεσινίκο δώθηκε για μια ακόμη χρονιά η εκκίνηση του αγώνα Μονοπάτι Αρκάδων Ποιμένων μέσα από μία διαδρομή που αγκαλιάζει το ανάγλυφο της περιοχής.

Εμπνευστής του αγώνα είναι ο Παύλος Διακουμάκος και η GOsport βρέθηκε εκεί ως τεχνικός σύμβουλος και χρονομέτρης του αγώνα.

lamia-night-runLAMIA NIGHT RUN 2013-2014

Lamia Night Run 2013
Η GOsport training services έκανε τη χρονομέτρηση στον πρώτο νυχτερινό αγώνα που έγινε στη Λαμία. Περισσότεροι από 700 αθλητές πήραν μέρος σε έναν πανέμορφο αγώνα που αγγάλιασε όλη η Λαμία.

Η GOsport ανέλαβε την οργάνωση των αποτελεσμάτων και τη χρονομέτρηση του αγώνα.

Lamia Night Run 2014
Για 2η χρονιά συνεργαστήκαμε με την οργανωτική ομάδα του Lamia Night Run σε μία υπέροχη διοργάνωση που ξεπέρασε τις 1800 συμμετοχές, σε εναν αγώνα που ικανοποίησε όλους τους συμμετέχοντες βάζοντας τον αγώνα στο δρομικό χάρτη ως ένα σπουδαίο δρομικό event για την ευρύτερη περιοχή.

αναβαση-πεντεληςΑΝΑΒΑΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 2013

Η ανάβαση Πεντέλης, άλλος ένας αγώνας που σχεδίασε η oργανωτική ομάδα της Gosport, έφερε περισσότερους από 350 δρομείς στην περιοχή της Πεντέλης. Η εκκίνηση δόθηκε από την πλατεία της Ν. Πεντέλης και, παρ’ όλες τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, οι συμμετέχοντες απόλαυσαν την όμορφη διαδρομή του αγώνα μέσα στον ορεινό όγκο της Πεντέλης.

Στο τέλος νικητές ήταν όλοι οι συμμετέχοντες που ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και χάρηκαν τον αγώνα.

Συμπαραστάτες στην προσπάθεια ο Δήμος Πεντέλης και η εταιρία GARMIN που βιντεοσκόπησε όλη τη διαδρομή με τη νέα action cam Garmin Virb.