Loading...
Συνεργάτες 2017-09-25T06:40:37+00:00
προπόνηση-μαραθωνίου

Η GOsport, μένοντας πιστή στην βασική της αρχή ότι κάθε δραστηριότητα πρέπει να την αναλαμβάνει ένας επαγγελματίας εξειδικευμένος σε αυτήν, δημιούργησε μία ομάδα έμπειρων συνεργατών με μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενό τους.

Η ομάδα αυτή των συνεργατών εμπλουτίζεται συνεχώς με στελέχη που αναλαμβάνουν τις νέες μας δραστηριότητες.

PELMATOGRAFIMA-ELITE


Η Pelmatografima-Elite είναι ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υγείας των κάτω άκρων. Καταξιωμένοι και διακεκριμένοι επιστήμονες στον ιατρικό χώρο (ποδίατροι-ποδολόγοι, ορθοπεδικοί, φυσικοθεραπευτές κ.α. ), ειδικοί στο αντικείμενό τους, με άρτια κατάρτιση, συμβάλλουν τα μέγιστα στη σωστή διάγνωση και αξιολόγηση του κάθε ασθενή.

Συμμετέχουμε ενεργά, συνεχίζοντας να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια για σωστή και ολοκληρωμένη ενημέρωση καθώς και αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας των κάτω άκρων, για καλύτερες επιδόσεις τόσο στον αθλητικό στίβο, όσο και στον στίβο της καθημερινότητας.

Απευθυνόμαστε ανεξαιρέτως σε όλους, ανεξαρτήτως φύλλου και ηλικίας, οι οποίοι φροντίζουν τον εαυτό τους και την υγεία τους.

Επιστημονικός υπεύθυνος της εταιρείας είναι ο ποδολόγος – ποδίατρος Εμμανουήλ Αρβανιτάκης. Η επιστημονική γνώση καθώς και η εμπειρία που διαθέτει τα τελευταία 20 χρόνια, αποτελούν εγγύηση τόσο για την πρόληψη, όσο και για την αποκατάσταση παθήσεων του άκρου ποδός.

…Και να θυμάστε πάντα: Τα πόδια στηρίζουν την υγεία μας!

πελματογράφημα-elite
Ιρις-Κουβελη

​ΙΡΙΣ ΚΟΥΒΕΛΗ​


Η Ίρις Κουβέλη είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στην Οργάνωση και Διοίκηση του Αθλητισμού (MSc in Sports Management, University of Technology, Sydney).

Αναλαμβάνει έργα υψηλών απαιτήσεων σχετικά με τον Αθλητισμό, το Αθλητικό Marketing, τις Αθλητικές Διοργανώσεις και τον Αθλητικό Τουρισμό.

Κύριος στόχος της είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η δημιουργία συναισθηματικών εμπειριών υψηλής έντασης σε όλους όσους εμπλέκονται στα έργα που αναλαμβάνει.

Έχοντας στην προϋπηρεσία της την εργασία σε 2 Οργανωτικές Επιτροπές Ολυμπιακών Αγώνων (Σίδνεϊ 2000 και Αθήνα 2004), η Ίρις διακρίνεται για την εξαιρετική οργανωτικότητα και μεθοδικότητά της, την ικανότητά της στο να κάνει τα πράγματα να προχωράνε γρήγορα και αποτελεσματικά, καθώς και για την πάντα θετική, αισιόδοξη και ειλικρινή στάση της απέναντι στα πράγματα.

​ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΑΜΠΑΡΟΥΤΣΗ


Η κ. Μπαμπαρούτση Ειρήνη είναι Κλινική Διαιτολόγος και Αθλητική Διατροφολόγος, απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου με Διδακτορικό τίτλο σπουδών στο τομέα της «Διατροφής & Άσκησης». Από το Σεπτέμβριο του 1999 είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων και μεταγενέστερα της Ελληνικής Εταιρίας Λιπιδολογίας και Αθηροσκλήρωσης, του Ε.Λ.Ι.Ο.Σ. και του Ενιαίου Φορέα Διαιτολόγων – Διατροφολόγων. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται ιδιαίτερα στο χώρο της Αθλητικής Επιστήμης της Διατροφής, παρέχοντας διατροφικές συμβουλές σε μερικούς από τους πιο διακεκριμένους Έλληνες αθλητές στίβου, τριάθλου, ιστιοπλοϊας, καλαθοσφάιρισης, πολεμικών τεχνών όπως επίσης και σε αθλητές πολλών άλλων αθλημάτων.

Από από 2001-2010 ήταν Διατροφολόγος της Εθνικής Ομάδας Στίβου (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.), ενώ από το 2003 συνεργάζεται με τον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο (Π.Γ.Σ.). Από το Φεβρουάριο του 2008 είναι επιστημονική υπεύθυνη του διαιτολογικού γραφείου ‘Θερμίδα’, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες διατροφής με την εφαρμογή των πλέον σύγχρονων μεθόδων διατροφικής παρέμβασης, ενώ από το 2001 συνεργάζεται με την πολυδύναμη διαιτολογική μονάδα “Medi Slim” στο Αγρίνιο.

Κατά το χρονικό διάστημα 2002-2004 συνεργάστηκε με την Ελληνική ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και με την Ομοσπονδία Ατόμων με αναπηρία. Ενώ από το 2007 συνεργάζεται με τους διαιτητές ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο.

ειρήνη-μπαμπαρούτση

Τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει έντονη συγγραφική δραστηριότητα και συνεργάζεται με τα περιοδικά RUNNER, M-BIKE, Κ Καθημερινής, Sporty, Τηλεθεατής,Forma, Elle και σε δικτυακούς τόπους (www.aixmi.gr, www.triathlon.gr, www.diaitisia.gr). Τέλος έχει υπάρξει και η ίδια αθλήτρια Στίβου με εθνικές διακρίσεις στην κατηγορία των Κορασίδων και Νεανίδων σε Πανελληνίους Διασυλλογικούς αγώνες το 1993.

λευτέρης-ψαρρας-φυσικοθεραπευτής

​ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΨΑΡΡΑΣ – ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ